Όλα δείχνουν οκτωκομματική βουλή! Χαμόγελα στο ΕΛΑΜ – Σκεπτικισμός στους μεγάλους

Όλα δείχνουν οκτωκομματική βουλή! Χαμόγελα στο ΕΛΑΜ – Σκεπτικισμός στους μεγάλους

Εκλογές μεγάλων εκπλήξεων φαίνεται ότι θα είναι οι σημερινές της 22ας Μαΐου, μιας και οι ενδείξεις λίγο πριν από το κλείσιμο των καλπών δείχνουν ότι πάμε σε οκτωκομματική βουλή.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Πληροφορίες οι όποιες έρχονται από τα εκλογικά επιτελεία διάφορων κομμάτων φέρονται να προκρίνουν το ενδεχόμενο να έχουμε εν τέλει  οκτωκομματική  βουλή με την παρουσία του ΕΛΑΜ εντός κοινοβουλίου.

Στο ΕΛΑΜ υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας ακούγοντας τις εν λόγω διαρροές καθώς όπως σημειώνουν τα μηνύματα από τον κόσμο είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά.

Την ίδια ώρα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ προβληματίζονται για την μεγάλη αποχή καθώς επίσης και από το ενδεχόμενο να έχουμε μια πολυκομματική βουλή συμπεριλαμβανομένου σε αυτήν και του ΕΛΑΜ.

Οι κάλπες κλείνουν στις 18:00 μ.μ, και όλοι αναμένουν τα exit polls ώστε να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE