Αριστοτέλους - Εφραίμ: Έφυγαν για το Ντουμπάι την Κυριακή! Φήμες για επενδυτικά πλάνα! ΦΩΤΟ

Αριστοτέλους - Εφραίμ: Έφυγαν για το Ντουμπάι την Κυριακή! Φήμες για επενδυτικά πλάνα! ΦΩΤΟ

Φυσικά ταξίδεψαν σε Business Class θέσεις και λέγεται ότι δεν πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για ταξίδι αναψυχής...

Για το Ντουμπάι ταξίδεψαν το βράδυ της Κυριακής (22-05 και ώρα 20:05) από το αεροδρόμιο Λάρνακας ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και κορυφαίος της αγωνιστικής χρονιάς, 2015-2016, Γιώργος Εφραίμ, μαζί με τη σύντροφο του και Κύπρια τηλεπαρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Σκοπός του ταξιδιού, μάλλον για διακοπές, χωρίς να αποκλείεται, βέβαια, και καμία επένδυση από πλευράς του δημοφιλής ζευγαριού.

Διαβάστε όλο το άρθρο δείτε όλες τις φωτογραφίες στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE