Ειρήνη Χαραλαμπίδου:«Μου φορτώσατε βαριά ευθύνη» - Πρώτη των πρώτων παγκύπρια- Ανάρτηση στο Facebook

Ειρήνη Χαραλαμπίδου:«Μου φορτώσατε βαριά ευθύνη» - Πρώτη των πρώτων παγκύπρια- Ανάρτηση στο Facebook

Πρώτη των πρώτων παγκύπρια η Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε σταυρούς προτίμησης (16 847) στις Βουλευτικές εκλογές με διαφορά 3.000 ψήφων από την δεύτερη Στέλλα Κυριακίδου του ΔΗΣΥ.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΚΕΛ, συγκεντρώνει τους περισσότερους ψήφους γυναίκα υποψήφια. Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου επανεκλέγει στη νέα Βουλή, αφού είχε θητεύσει και την προηγούμενη 5ετία.

Σε μήνυμά της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου με περηφάνεια και συγκίνηση δηλώνει ότι: «θα συνεχίσω να παλεύω με την ίδια αφοσίωση, εντιμότητα και ειλικρίνεια».

Απευθυνόμενη προς τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους αναφέρει: «Μου φορτώσατε, βαριά ευθύνη και το στοίχημα είναι να φανώ αντάξια».

Δηλώνει επίσης ότι «ανήκει σε μια περήφανη παράταξη και είναι μεγάλη της τιμή να την υπηρετεί». 

Πιο κάτω αυτούσιο το μήνυμα της στο Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE