ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ KOΦΙΝΟΥ: Ο στρατιωτικός προσέκρουσε σε όχημα Τουρκοκυπρίου

ΤΡΟΧΑΙΟ KOΦΙΝΟΥ: Ο στρατιωτικός προσέκρουσε σε όχημα Τουρκοκυπρίου

Με σπασμένο πόδι νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας 29χρονος ανθυπολοχαγός από τη Λευκωσία, ο οποίος τραυματίστηκε χθες όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε προπορευόμενη καρότσα φορτηγού οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί ο 29χρονος από τη Λευκωσία, ανθυπολοχαγός σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς, οδηγούσε το στρατιωτικό αυτοκίνητο του, ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.
 
Παρά το ανήφορο στη Σκαρίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 29χρονος απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο δεξιό πίσω μέρος προπορευόμενης καρότσας.
 
Η καρότσα ρυμουλκείτο από βαρύ φορτηγό που οδηγούσε 50χρονος Τουρκοκύπριος, ο οποίος διαμένει στις κατεχόμενες περιοχές. 

Από το δυστύχημα το στρατιωτικό όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αποκόπτοντας τη διέλευση άλλων οχημάτων.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της ΕΜΑΚ και του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, οι οποί διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος οδηγός του στρατιωτικού οχήματος είχε τραυματιστεί.
 
Με ασθενοφόρο ο 29χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου λόγω του τραυματισμού του στο πόδι εισήχθη στο χειρουργείο και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του 29χρονου δεν εμπνέει ανησυχία.  
 
Ο 50χρονος Τουρκοκύπριος οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε τίποτε.

Από το δυστύχημα προκλήθηκαν ζημιές και στα δύο οχήματα.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε από την Αστυνομία έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top