ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Xτένισε την περιοχή του ΓΣΠ η Αστυνομία - Χάθηκε παιδί με σύνδρομο Down

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Xτένισε την περιοχή του ΓΣΠ η Αστυνομία - Χάθηκε παιδί με σύνδρομο Down

Λαχτάρησαν το πρωί της Τρίτης, οι συγγενείς και οι λειτουργοί ιδρύματος, για παιδί με ειδικές ικανότητες.

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση μεγάλου παιδιού με σύνδρομο Down, το οποίο διέλαθε της προσοχής των λειτουργών ιδρύματος και της μητέρας που το συνόδευαν.

Το παιδί μαζί με άλλα 10 άτομα, ταξίδεψαν γύρω στις 08:00, το πρωί της Τρίτης, (24/5) με mini bus από τη Λεμεσό στη Λευκωσία για να συμμετάσχουν σε ειδικό ποδοσφαιρικό αγώνα στο ΓΣΠ, στη Λευκωσία. Μία ώρα μετά ωστόσο κατάφερε και έφυγε από το χώρο, χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση.

Αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του, υπό το φόβο ότι κινδύνευε από τα διερχόμενα οχήματα στον αυτοκινητόδρομο.

Στην περιοχή έφθασαν και μέλη της Αστυνομίας, Δυο ώρες αργότερα το παιδί εντοπίστηκε σε χωράφι, στην άλλη πλευρά του αυτοκινητοδρόμου, εκεί όπου υπάρχει ένα άλλο ίδρυμα

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.