ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση του Μυλωνά προς τον Αμερικάνο: «Η τελευταία βολή ΜΑΣ δεν ρίχθηκε ακόμα…»

Η συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση του Μυλωνά προς τον Αμερικάνο: «Η τελευταία βολή ΜΑΣ δεν ρίχθηκε ακόμα…»

Ο Στέλιος Αμερικάνος μετά το αποτέλεσμα της 22ας Μαΐου και την αποτυχία εκλογής του ανήρτησε στο facebook μια μακροσκελή ανακοίνωση γνωστοποιώντας την αποχώρηση του από την ενεργό πολιτική.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: 

«Σας ευχαριςτω όλους και καθε ένα ξεχωριστά. Για την στήριξη και την αγάπη σας.Ιδιαιτερα την οικογένεια μου, τους γονείς και τα αδέλφια μου και τους στενούς μου φίλους που ήταν πάντα μαζί μου.Τους διαχρονικούς συναγωνιςτες μου απο τα φοιτητικά μας χρόνια.

Ήταν ένας καλός αγώνας και μια 20 χρόνη διαδρομή τίμια και ασυμβίβαστη. Οπως ολα έφτασε στο τέλος της.Πρεπει να κατανοούμε ποτε κατι φτάνει στο τέρμα,όσο δύσκολο και εαν ειναι.

Τελος εποχής λοιπόν απο την μάχιμη πολιτική με ανάμεικτα συναισθήματα.Οι νέοι πρεπει να αναλάβουν την σκυτάλη.Η έγνοια για την πατρίδα θα εξακολουθήσει να ειναι η ίδια.

Το αποτέλεσμα για την Συμμαχια Πολιτων αν και υπολείπεται του στόχου ειναι θετικό, υπό τις περιστάσεις.Συγχαρητηρια στους τρεις βουλευτές μας, Γιωργο, Παυλο και Αννα.

Η βοήθεια και η στήριξη μου δεδομένη.

Σημερα ειναι ηδη μια άλλη μέρα.»

 

Η παραίτηση του Αμερικάνου δεν έγινε αποδεκτή από την ηγεσία του κόμματος ενώ ο ίδιος έγινε αποδέκτης μηνυμάτων αγάπης και συμπαράστασης από ψηφοφόρους και φίλους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Παύλος Μυλωνάς ο οποίος είναι στενός φίλος και παλιός συναγωνιστής του Στέλιου Αμερικάνου στο φοιτητικό κίνημα ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ.

Έτσι με την σειρά του ο Παύλος Μυλωνάς ανήρτησε ένα συναισθηματικά φορτισμένo μήνυμα προς τον Στέλιο Αμερικάνο γράφωντας:

«Στέλιο μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι ..Εσυ κυρίως με έπεισες για την αξία ...της πορείας προς το όνειρο .Μην μας αφήσεις τώρα που η παρουσία σου είναι ακόμα πιο σημαντική από ποτέ . Δεν γίνεται να λείπεις γιατί η τελευταία βολή ΜΑΣ δεν ρίχθηκε ακόμα.»

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top