ΣΟΚ: Σκληρές εικόνες που δείχνουν τον γιατρό που ξυλοκοπήθηκε στη Λεμεσό δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο

ΣΟΚ: Σκληρές εικόνες που δείχνουν τον γιατρό που ξυλοκοπήθηκε στη Λεμεσό δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο

Φίλος του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε την Τετάρτη, (26/5) δημοσίευσε φωτογραφίες, που τον δείχνουν μέσα στα αίματα!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε  στην προσωπική του σελίδα στο facebook, φίλος του γιατρού Χάρη Αριστείδου,  ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο άγνωστα πρόσωπα την Τετάρτη, (25/5).

Ήταν γύρω στις 14:00. Eνώ περπατούσε κοντά στην οικία του, στον Άγιο Αθανάσιο, εμφανίστηκαν δυο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη και τον ξυλοφόρτωσαν.

Ο 52χρονος δέχθηκε κτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, με ρόπαλο του μπέιζμπολ και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ οι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με τη μαύρου χρώματος μοτοσικλέτα.

AKOΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Ο γιατρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, της ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, έχασε τα δόντια του και θα χειρουργηθεί από γναθοχειρουργό.

Στο ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται οι έρευνες  για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ ήδη ανακρίθηκε αριθμός προσώπων, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το γιατρό στο κρεβάτι του νοσοκομείου Λεμεσού βαριά κτυπημένο, μέσα στα αίματα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE