Μεγάλη ανατροπή στο X Factor: Ποιοι αποχώρησαν από το δεύτερο live; (VIDEO)

Μεγάλη ανατροπή στο X Factor: Ποιοι αποχώρησαν από το δεύτερο live; (VIDEO)

Ποιοι κριτές του X Factor δεν έχασαν κανέναν παίκτη;

Το δεύτερο live του X Factor ολοκληρώθηκε και για δύο διαγωνιζόμενους το ταξίδι τους τελείωσε εδώ. Από το show αποχώρησαν πρώτες οι N.M.A., οι οποίες πήραν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό.

Το γκρουπ «Αυτοί και Αυτή» και η Χριστίνα Ζαντή τραγούδησαν εκ νέου, προκειμένου να αποφασίσουν οι κριτές για το ποιος θα αποχωρήσει. Η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξαν τους δικούς τους για παραμονή, ενώ η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξαν το γκρουπ «Αυτοί και Αυτή» προς αποχώρηση.

Αποχώρησαν: Ν.Μ.Α. και “Αυτή και Αυτοί”

Στο X Factor παρέμειναν οι: Ανδρέας Λέοντας, Νωαίνα, Stereo Soul, Αλέξανδρος Πιτσάνης, Ίαν Στρατής, Τάνια Μπρεάζου, Πιλάτος Κουνατίδης, Χριστιάνα Μπούνια, Αντώνης Φωκάς και Χριστίνα Ζαντή.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE