Κίνα: Εξαγωγή υπηρεσιών οικονομικού ύψους 257,02 δισ δολαρίων το πρώτο τετράμηνο του 2016

Κίνα: Εξαγωγή υπηρεσιών οικονομικού ύψους 257,02 δισ δολαρίων το πρώτο τετράμηνο του 2016

Η Κίνα εξήγαγε υπηρεσίες οικονομικού ύψους 257,02 δισ δολαρίων το πρώτο τετράμηνο του 2016, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 16,8% σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εμπορίου που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα.

Η εξαγωγή υπηρεσιών αντιστοίχησε σε ποσοστό 18,9% των συνολικών εισαγωγών κι εξαγωγών της Κίνας για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Απριλίου. Το ποσοστό αυτό, είναι αυξημένο κατά 3,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2015.

Στην εξαγωγή υπηρεσιών περιλαμβάνονται οι μεταφορές, ο τουρισμός, οι τηλεπικοινωνίες, η διαφήμιση, ο χειρισμός υπολογιστών, οι υπηρεσίες λογιστηρίου, αλλά και ο τομέας των κατασκευών χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το οικονομικό μέγεθος των υλικών κατασκευής.

Η Κίνα ενδιαφέρεται άμεσα για την ανάπτυξη του τομέα εξαγωγών υπηρεσιών, σε πιο εξειδικευμένα πεδία υπηρεσιών που συμβαδίζουν με την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών ή της τεχνολογίας της πληροφορικής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE