ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αν είναι δυνατόν! Έστειλαν νεογέννητο στο Ισραήλ για εγχείριση ασυνόδευτο!

ΚΥΠΡΟΣ: Αν είναι δυνατόν! Έστειλαν νεογέννητο στο Ισραήλ για εγχείριση ασυνόδευτο!

Ασυνεννοησία και απίστευτο μπέρδεμα μεταξύ των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών έστειλε ασυνόδευτο στο Ισραήλ για καρδιoχειρουγική επέμβαση βρέφος δυο μόλις ημέρων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» το νεογέννητο αγοράκι, βάσει γνωμάτευσης της Επιτροπής Ειδικών Καρδιολογίας του Μακάρειου Νοσοκομείου, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη επέμβαση καρδίας.

Το Υπουργείο Υγείας προώθησε όλες τις διαδικασίες για τη μεταφορά του βρέφους στη γειτονική  χώρα, ωστόσο παρουσιάστηκε πρόβλημα  σε ό,τι  αφορά τη συνοδεία του μωρού, αφού η λεχώνα μητέρα του νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και ακόμη και αν το επιθυμούσε δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψει.

Η αμέσως επόμενη συγγενής ήταν η γιαγιά, η οποία έπρεπε να μείνει να προσέχει τα δυο μεγαλύτερα παιδιά.

Τελικά μέχρι να γίνουν οι διευθετήσεις για να το συνοδεύσει κοινωνική λειτουργός, όταν ήταν έτοιμη να μπει στο αεροπλάνο ενημερώθηκε πως το παιδί είχε ήδη φύγει!

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top