ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για διορισμό εκπαιδευτικών στο Ριζοκάρπασο

Άνοιξαν οι αιτήσεις για διορισμό εκπαιδευτικών στο Ριζοκάρπασο

Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας καλεί τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Μέσης Γενικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για μετάθεση/διορισμό στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου κατά την επόμενη σχολική χρονιά 2016/2017, να υποβάλουν αίτηση ιδιοχείρως, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αίτηση πρέπει να υποβληθεί στο Γραφείο της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, στη Λευκωσία ή με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22602789.

Αίτηση θα πρέπει απαραίτητα να υποβάλουν και όσοι υπηρετούν ήδη στα σχολεία Ριζοκαρπάσου και ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την υπηρεσία τους εκεί.

Αναθεωρημένοι πίνακες διοριστέων
-------------------------------------------
Παράλληλα, η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας ανακοίνωσε πως την Πέμπτη, 2 Ιουνίου, αναρτήθηκαν στα γραφεία της οι αναθεωρημένοι πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών και ειδικοί κατάλογοι διοριστέων εκπαιδευτικών με αναπηρίες, κατά ειδικότητα, όπως αυτοί έχουν αναθεωρηθεί μετά από εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν σε σχέση με τους αντίστοιχους πίνακες διοριστέων και τους ειδικούς καταλόγους που είχαν αναρτηθεί στις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Οι εν λόγω πίνακες καταχωρήθηκαν, επίσης, στην ιστοσελίδα της ΕΕΥ http://www.eey.gov.cy 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top