LIFESTYLE

Νέος φλογερός έρωτας στη Showbiz: Γνωστός τραγουδιστής ζευγάρι με 24χρονη Κύπρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέος φλογερός έρωτας στη Showbiz: Γνωστός τραγουδιστής ζευγάρι με 24χρονη Κύπρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι η πρώτη σύντροφος του που βλέπουμε μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά Οικονομάκου. Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός χώρισαν το καλοκαίρι του 2013, λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια σχέσης. Τώρα είναι ξανά ερωτευμένος με 24χρονη συμπατριώτισσα μας που ακούει στο όνομα Βασιλική.

Μπορεί να τους χωρίζει μια σεβαστή χιλιομετρική απόσταση, τους ενώνει όμως ο έρωτας. Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η εδώ και έξι μήνες σύντροφός του, η  24χρονη Κύπρια Βασιλική, φροντίζουν να αξιοποιούν κάθε δευτερόλεπτο από τον χρόνο που περνούν μαζί και να εκμηδενίζουν την απόσταση που τους χωρίζει.

Ο τραγουδιστής, έρχεται στην Κύπρο όποτε του επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το ίδιο κάνει και η αγαπημένη του.

Η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», σπουδάζει και απασχολείτε στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ωστόσο ο Ησαΐας, αυτή την περίοδο είναι σε περίοδο προβών, πάντα παρέα με τον Μύρωνα Στρατή, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, αφού μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιοδεία στην Ελλάδα.

Έτσι η σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή, φρόντισε και ταξίδεψε η ίδια στην Αθήνα προκειμένου να περάσει χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της.

Το «Ηello» τους εντώπισε σε έξοδο τους, ιδιαίτερα διαχυτικούς και σε τρυφερά στιγμιότυπα που βροντοφωνάζουν τον έρωτα τους. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top