ΠΑΡΑ-THEMA

Η αμήχανη στιγμή των ΕΛΑΜιτών στη Βουλή και η χιουμοριστική ατάκα του Χρίστου για τον Γεάδη - ΦΩΤΟ

Η αμήχανη στιγμή των ΕΛΑΜιτών στη Βουλή και η χιουμοριστική ατάκα του Χρίστου για τον Γεάδη - ΦΩΤΟ

Γράφαμε, ότι το ΕΛΑΜ τήρησε την δεοντολογία και μετέβηκε στον τρίτο όροφο της Βουλής για να συγχαρεί τον νέο πρόεδρο, Δημήτρη Συλλούρη, την περασμένη Πέμπτη 2/6 και αυτό καταγράφεται στα θετικά.

Η στάση του ΕΛΑΜ απέναντι στον νέο Πρόεδρο της Βουλής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ωστόσο, το «παρασκήνιο» πίσω από αυτή την απόφαση είχε ως εξής:

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία  τα στελέχη του ΕΛΑΜ μαζί με τον αρχηγό τους και τα υπόλοιπα στελέχη είχαν μια μικρή σύναξη έξω από την αίθουσα της ολομέλειας στην αριστερή πτέρυγα του κτηρίου.

Εκεί βρίσκονταν δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών και πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του sigma Άντρη Δανιήλ η οποία προέτρεψε τον Χρίστο Χρίστου να μεταβεί στο τρίτο όροφο για να συγχαρεί τον Δημήτρη Συλλούρη λέγοντας του: «πρέπει να πάτε να τον συγχaρείτε».

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ απάντησε καταφατικά λέγοντας «θα πάμε». Εκεί άρχισε η συζήτηση προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν για να μεταβούν στον τρίτο όροφο, κάποιοι έλεγαν να πάνε από τον αριστερό ανελκυστήρα του κτηρίου και άλλοι από τις σκάλες έχοντας άγνοια για το που πρέπει να κατευθυνθούν ακριβώς, γεγονός λογικό αφού πρώτη φορά έμπαιναν στη Βουλή.

Μέσα στο μικρό αλαλούμ που επικράτησε εκείνη την ώρα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γέαδης Γεάδη ανέλαβε την πρωτοβουλία να καθοδηγήσει τα στελέχη του κόμματος στο γραφείο του Δημήτρη Συλλούρη με σιγουριά λέγοντας «ελάτε μαζί μου» και προπορεύτηκε πηγαίνοντας όντως στη σωστή κατεύθυνση. Εκείνη τη στιγμή ο Χρίστος Χρίστου  με δόση χιούμορ πήρε την πάσα από ένα σχόλιο που ακούστηκε λέγοντας: «Μα είδες τον Γεάδη, ξέρει τα ουλλά…».

Πάντως πέρα από το χιούμορ η σοβαρή στάση του ΕΛΑΜ στη βουλή εξέπληξε θετικά πολλούς αφού δεν καταγράφηκε κανένα παρατράγουδο όπως αυτά που βλέπουμε συχνά πυκνά στην Ελλάδα από την Χρυσή Αυγή.

Το θέμα όμως είναι να έχει συνέχεια η παρθενική στάση που είχε το ΕΛΑΜ στη Βουλή και να μην γίνουμε θεατές φασιστικών και ακραίων συμπεριφορών…
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Βηρυτό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top