LIFESTYLE

Το Mega αντεπιτίθεται στο «Μπρούσκο» με νέα σειρά

Το Mega αντεπιτίθεται στο «Μπρούσκο» με νέα σειρά

Ακόμη μια καθημερινή σειρά έχει αρχίσει ήδη να δρομολογείται για λογαριασμό του Mega Κύπρου και του Star, προκειμένου να… χτυπήσουν το «Μπρούσκο».

Ποια είναι αυτή;«Το Nόημα της Zωής». Έτσι ονομάζεται, λοιπόν, η νέα, καθημερινή, κοινωνική σειρά του MEGA Κύπρου και του STAR, που έχει στόχο να χτυπήσει το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1, το «Μπρούσκο».

Παράλληλα, με την προετοιμασία της σειράς, προχωρεί και η συγγραφή του ομώνυμου βιβλίου διά χειρός Καρμέλας Κατσαμένη. Το τηλεοπτικό σενάριο υπογράφει η ίδια η συγγραφέας μαζί με την Έλενα Χριστοφόρου («Νιώσε με», «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς» κ.ά.), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βάσσος Βάσσου, ο οποίος έχει και την επιμέλεια της παραγωγής.

Το πρωταγωνιστικό καστ απαρτίζεται από γνωστούς Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς. Ειδικότερα, αυτοί που έχουν συμφωνήσει είναι οι: Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασίλης Παλαιολόγος, Λευτέρης Ζαμπετάκης, ΜένιαΜαθιουδάκη, Εμμανουέλα Χαραλάμπους.

Επιπλέον, στο πρωταγωνιστικό καστ πρόκειται να δούμε και δύο πρόσωπα-έκπληξη. Το πρώτο είναι η Μαρία Ιωάννου, την οποία γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα μέσα από το «Μπρούσκο» -υποδυόμενη την Όλγα- και το δεύτερο ο Στέλιος Καυκαρίδης, ο οποίος είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, σύζυγος της Δέσποινας Μπεμπεδέλη και πατέρας της Μαριάννας Καυκαρίδου.

Από  Tv Μανία, τεύχος 1776

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top