Η γραφειοκρατία «κόβει τα φτερά» της COBALT

Η γραφειοκρατία «κόβει τα φτερά» της COBALT

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt θα πραγματοποιούσε πτήσεις από και προς Κύπρο από την 1η Ιουνίου, ωστόσο τα δίχτυα της γραφειοκρατίας εμποδίζουν την έναρξη πτήσεων της εταιρείας.

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η Cobalt πραγματοποίησε το παρθενικό της ταξίδι. Και ενώ το επιβατικό κοινό ανέμενε με αγωνία την έναρξη των πτήσεων, τα αεροσκάφη της εταιρείας παραμένουν καθηλωμένα στο αεροδρόμιο Λάρνακας εδώ και 8 ημέρες, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων.

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE