ΚΟΣΜΟΣ

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της - BINTEO

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη μπροστά στα μάτια της μητέρας της - BINTEO

Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο από την Φλόριντα που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κάμερες ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ κατέγραψαν έναν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ας δούμε καρέ- καρέ τι συνέβη. Ο 30χρονος Κρεγκ Μπονέλο μοιάζει άκακος πελάτης του σούπερ μάρκετ. Γυρνάει από εδώ κι από εκεί συγκρίνοντας τιμές και προϊόντα! Ξαφνικά αρπάζει ένα νεαρό κορίτσι και να αρχίζει να το σέρνει στο πάτωμα του καταστήματος.

Ευτυχώς η μητέρα της 13χρονης αντέδρασε αμέσως και άρχισε και αυτή με τη σειρά της να τραβάει το παιδί της προκειμένου να το πάρει από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα του.

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου στην αστυνομία δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αλήθεια προσπάθησε να απαγάγει το παιδί σε κοινή θέα μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ» δήλωσε ο αστυνομικός Κρεγκ Κάλαχαν.

Τελικά τον δράστη συνέλαβε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ο οποίος άκουσε τις φωνές του υπευθύνου του σούπερ μάρκετ όταν ο 30χρονος προσπάθησε να το σκάσει.

Όσο για τα κίνητρα του επίδοξου απαγωγέα αυτά παραμένουν ακόμα μυστήριο για τους αστυνομικούς που ασχολούνται με την πρωτοφανή υπόθεση.

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top