ΔΑΛΙ: Έφερνε φανέλες και παπούτσια από τα κατεχόμενα αλλά τον τσάκωσαν

ΔΑΛΙ: Έφερνε φανέλες και παπούτσια από τα κατεχόμενα αλλά τον τσάκωσαν

Σε μια σύλληψη προέβη την Τετάρτη 8/6 η Αστυνομία, στο Δάλι, για παράνομη κατοχή και διακίνηση εμπορευμάτων από τις κατεχόμενες περιοχές.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 11.10 το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ, που ήταν σε περιπολία κοντά στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Ιδαλίου, είδαν αυτοκίνητο να εισέρχεται στις ελεύθερες περιοχές, το οποίο και ανέκοψαν.

Από έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός από εμπορεύματα, όπως φανέλες και παπούτσια διαφόρων μαρκών, με σκοπό την παράνομη εμπορία τους στις ελεύθερες περιοχές.

Στη σκηνή κλήθηκε και εκπρόσωπος του Τελωνείου. Ο οδηγός συνελήφθη.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE