ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλαβε τέλος η τραγική ιστορία του 54χρονου Νικόλα που ήταν στα αζήτητα του νεκροτομείου για 3 μήνες – Κηδεύτηκε επιτέλους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλαβε τέλος η τραγική ιστορία του 54χρονου Νικόλα που ήταν στα αζήτητα του νεκροτομείου για 3 μήνες – Κηδεύτηκε επιτέλους

Πέθανε στις 13 Μαρτίου και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να τον θάψει. Η σορός του έμεινε στα αζήτητα… του νεκροτομείου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για 3 μήνες, μέχρι που η Μητρόπολη Λεμεσού και ο σύλλογος Ελλαδιτών Λεμεσού αποφάσισαν να τον κηδεύσοτν με δικά της έξοδα!

Ο 54χρονος  Ελλαδίτης Νικόλας Ματαράγκας έπασχε από ανεπάρκεια καρδιάς, και απεβίωσε κατά τη νοσηλεία του από τότε δεν βρέθηκε κανένας συγγενής του,  για να τον κηδεύσει, παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί η Ελληνική Πρεσβεία.

Ο εκλιπών κατάγεται από την Κέρκυρα και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Πάφο. Εργαζόταν σε εστιατόριο στην Κάτω Πάφο, ωστόσο πριν 2- 3χρόνια, μετά από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, δεν μπορούσε να εργαστεί.  Ζούσε σε ένα μικρό πανδοχείο όπου και πρόσφερε κάποιες υπηρεσίες ώστε να βγάζει τα προς το ζην, ωστόσο όπως μόνος ήταν στη ζωή μόνος έφυγε και αυτό που ξενίζει είναι το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρθηκε για αυτόν κανείς.

Η περίπτωση του άτυχου συνανθρώπου όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» τελειώνει με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ελλαδιτών Λεμεσού και της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, οι οποίοι ανέλαβαν όλα τα έξοδα της ταφής του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Κοσμά του Αιτωλού στο κοιμητήριο Σαφαλαγγιώτισσα στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top