ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλείστηκε η περιοχή Νέα Λήδρα στο Δάλι! - Οδηγός διέτρεξε άμεσο κίνδυνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκλείστηκε η περιοχή Νέα Λήδρα στο Δάλι! - Οδηγός διέτρεξε άμεσο κίνδυνο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγης ώρας βροχή ήταν αρκετή για να πνίξει την περιοχή Νέα Λήδρα στο Δάλι (Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης).

Πλημμύρισε η περιοχή και έκλεισε ο δρόμος κάτω από την αερογέφυρα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού. Η μοναδική πρόσβαση στη συνοικία παρέμεινε κλειστή για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα άνθρωποι είτε να μείνουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους είτε να μην μπορούν να πάνε στα σπίτια τους.

Οδηγός διέτρεξε άμεσο κίνδυνο. Το αυτοκίνητο του παγιδεύτηκε στα νερά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα του το οποίο ακινητοποιήθηκε στα λασπόνερα (φωτό από την τοπική εφημερίδα ΔΑΛΙNEWS).

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Καλλένος και υπάλληλοι του Δήμου οι οποίοι κατάφεραν και άνοιξαν τις σχάρες για να φύγει το νερό. Η μετάβαση από και προς τη Νέα Λήδρα γίνεται μόνο από το συγκεκριμένο δρόμο.

Οι κάτοικοι ζητούν να κατασκευαστεί και δεύτερη πρόσβαση στην περιοχή. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια νεροποντής. Ο Δήμαρχος Ιδαλίου δήλωσε ότι έγιναν από καιρό σχετικά διαβήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες για κατασκευή δεύτερης πρόσβασης στην περιοχή. Στη Νέα Λήδρα διαμένουν 100 περίπου οικογένειες. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top