80 κλήσεις! – Πνίγηκαν οι τέσσερις περιοχές Νοτιοανατολικά της Λευκωσίας - VIDEO

80 κλήσεις! – Πνίγηκαν οι τέσσερις περιοχές Νοτιοανατολικά της Λευκωσίας - VIDEO

Σειρήνες ηχούν, ενώ πάνε κι έρχονται πυροσβεστικά οχήματα…

Πρόκειται για την εικόνα που επικρατεί σε τέσσερις περιοχές της Λευκωσίας που βρίσκονται Νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας και έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έχουν δεχθεί 80 κλήσεις που αφορούν τα Λατσιά, το Γέρι, το Δάλι και το Τσέρι.

«Δεν κινδύνεψε η ζωή κανενός» μας ανέφερε γύρω στις 18:00 (10/06) ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λεωνίδας Λεωνίδου.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE