Πληροφορία για ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Πληροφορία για ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό – Ασθενοφόρο στη σκηνή

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ, σε βενζινάδικο στη Λεμεσό σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στο ThemaOnline.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το οποία δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, κουκουλοφόροι υπό την απειλή πιστολιού μπούκαραν σε βενζινάδικο στην λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου και απέσπασαν χρηματικό πόσο.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή φαίνεται να υπάρχει τραυματίας, αφού στη σκηνή έχουν σπεύσει εκτός από περιπολικά και ασθενοφόρο. 

Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΗΠΟΣ: Οι κλέφτες-πυροβόλησαν πρατηριούχο στο κεφάλι!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE