Εντυπωσιάζει με καυτό μαύρο μπικίνι Κύπρια παρουσιάστρια! Έχει κορμάρα

Εντυπωσιάζει με καυτό μαύρο μπικίνι Κύπρια παρουσιάστρια! Έχει κορμάρα

Μέσα από το κανάλι του Σίγμα, η Κύπρια παρουσιάστρια, μπαίνει στην κουζίνα και μας μαγειρεύει… «Μια βαλίτσα γεύσεις». Τώρα όμως που είναι Καλοκαίρι μας δείχνει και την κορμάρα που διαθέτει.

Μια από τις πιο καλοντυμένες και προσεγμένες στην εμφάνιση και την εικόνα τους γυναίκες της showbiz. Η Χριστίνα Δημητρίου έχει στυλ, φινέτσα και είναι πάντα κομψή ακόμα και στις διακοπές της

Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook από τις διακοπές τις στη Μύκονο προκάλεσε την άνοδο της θερμοκρασίας αφού εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE