«Ντου» από γαμπρούς και νύφες στη Λάρνακα! Διαβάστε τι θα γίνει την Παρασκευή 17/6

«Ντου» από γαμπρούς και νύφες στη Λάρνακα! Διαβάστε τι θα γίνει την Παρασκευή 17/6

Το σημαντικό αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στις 5.30μ.μ. στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, κάτω από δρακόντεια μετρά ασφάλειας.

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Πράκτορα κ. Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ,  διοργανώνουν την εκδήλωση τέλεσης ομαδικών Πολιτικών Γάμων. Φέτος αναμένεται να νυμφευθούν 50 ζευγάρια, τα οποία θα συνοδεύονται από 100 περίπου καλεσμένους.

Οι μελλόνυμφοι, κατά πλειοψηφία Ισραηλινοί και Ρώσοι, θα καταφθάσουν με πλοίο στο Λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα και θα κατευθυνθούν με λεωφορεία στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας. 

Κατά την άφιξη των ζευγαριών στο Μεσαιωνικό Κάστρο, θα τους υποδεχθούν κορίτσια με παραδοσιακή στολή και υπό τη συνοδεία ζωντανής κυπριακής μουσικής και θα τους δοθούν ανθοδέσμες. Μετά το πέρας της τελετής θα διοργανωθεί δεξίωση και τα ζευγάρια θα λάβουν αναμνηστικά δώρα. 

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την όσο το δυνατό καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης. Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο η εκδήλωση αυτή τυγχάνει πολύ μεγάλης προβολής στο Ισραήλ, ενώ ευρεία είναι και η κάλυψη από ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης παγκόσμιας εμβέλειας. Αυτό συμβάλλει ουσιαστικά στην εδραίωση της Λάρνακας, τόσο στον τομέα του τουρισμού τέλεσης Πολιτικών Γάμων όσο και στη μεγιστοποίηση της γενικότερης προβολής του προορισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαρχία Λάρνακας, ανέρχεται πρώτη παγκυπρίως στην τέλεση Πολιτικών Γάμων από το εξωτερικό, σε ποσοστό που ανέρχεται στο 32%. Σε ορισμένες μάλιστα αγορές από γειτονικές χώρες, το μερίδιο της Λάρνακας ανέρχεται μέχρι και στο 60%. 

Ο Δήμος Λάρνακας με ανακοίνωσή του   εκφράζει τις ευχαριστίες του  προς τον Πολιτιστικό Όμιλο «Αράδιππος» για τη δωρεάν στήριξη που προσφέρει στην εκδήλωση αυτή. 
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE