ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η πυργκαγιά στο Σούνι - Πρόληψη αναζωπύρωσης

Υπό έλεγχο η πυργκαγιά στο Σούνι - Πρόληψη αναζωπύρωσης

Τέθηκε υπό έλεγχο, η ώρα 13.20, η πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 9 το πρωί (19/6) ανατολικά του χωριού Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού, ενώ σε ό,τι αφορά την πυρκαγιά στην Αργάκα της Πάφου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώνει πως, πριν από λίγο τα ισραηλινά αεροπλάνα έκαναν τις τελευταίες ρίψεις επιβραδυντικού υλικού περιμετρικά της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πυρκαγιά στην περιοχή της κοινότητας Σούνι έκαψε πέντε εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, χαρουπόδεντρα και πεύκα, ενώ για την κατάσβεση της εργάστηκαν  12 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού, ένα από το Τμήμα Δασών, ένα από την Υπηρεσία Θήρας και δυο της Επαρχιακής Διοίκησης.
 
Επίσης εργάστηκαν τέσσερις ιδιωτικοί εκσκαφείς, ενώ έγιναν ρίψεις νερού   από τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα Φλόγα 1 & 2 , δυο ελικόπτερα των Βρετανικών Βάσεων και τα δυο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών. 

Όλα τα πτητικά μέσα αποχώρησαν και παραμένουν επίγειες δυνάμεις για έλεγχο τυχόν αναζωπυρώσεων.
 
Η ανακοίνωση σημειώνει εξάλλου ότι «πριν από λίγο τα αεροπλάνα από το Ισραήλ έκαναν τις τελευταίες ρίψεις επιβραδυντικού υλικού περιμετρικά της πυρκαγιάς κοντά στην Αργάκα για πρόληψη αναζωπύρωσης και επέστρεψαν στο αεροδρόμιο Πάφου».

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top