ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό είναι το πιο γενναίο ζευγάρι στη Βρετανία- Δείτε γιατί

Αυτό είναι το πιο γενναίο ζευγάρι στη Βρετανία- Δείτε γιατί

Ο Ρικ Κλέμεντ και η Χάνα Κάμπελ από τη Μεγάλη Βρετανία ήταν γραφτό να είναι μαζί. Μάλιστα, αποτελούν και το πιο γενναίο ζευγάρι της χώρας και αυτό γιατί και οι δυο τους τραυματίστηκαν σοβαρά ενώ πολεμούσαν.

Ο 36χρονος λοχίας τραυματίστηκε βαριά στο πόλεμο στο Αφγανιστάν και οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μία στις 50 ενώ η 32χρονη δεκανέας θάφτηκε ζωντανή μετά από έκρηξη στον πόλεμο του Ιράκ. Η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα της πόδι και οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν μία στις δέκα.

Οι δύο τους νοσηλεύτηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ το 2010, μια περίοδο που ήταν παντρεμένοι και αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία. Εκείνος υποβλήθηκε σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και του αφαιρέθηκαν τα δυο πόδια!

3570334100000578-3648482-image-a-24_1466283481138.jpg

Λίγο αργότερα, χώρισαν με τους συζύγους τους αφού οι σύζυγοι τους δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την νέα κατάσταση. Εκείνη, η οποία είναι μητέρα δύο κοριτσιών, προσπάθησε να κάνει γνωριμίες σε ιστοσελίδες γνωριμιών την ώρα που εκείνος αν και βγήκε με αρκετές γυναίκες, δεν κατάφερε να βρει την μία.

3570334500000578-3648482-image-a-20_1466283444744.jpg

Όλα αυτά μέχρι τον περασμένο Μάρτιο όταν εκείνος έκανε το πρώτο βήμα και αναζήτησε στο διαδίκτυο την Χάνα! Αρχίσαν να μιλάνε γρήγορα η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια ρομαντική ιστορία και το ζευγάρι είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένο. «Όλα όσα μπορώ να πω είναι ότι η αγάπη νικάει τα πάντα» ανέφερε εκείνος.

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top