TΡΑΓΩΔΙΑ! Δύο μωρά πέθαναν από υπερβολική ζέστη- Τα είχε αφήσει ο πατέρας τους στο αμάξι!

TΡΑΓΩΔΙΑ! Δύο μωρά πέθαναν από υπερβολική ζέστη- Τα είχε αφήσει ο πατέρας τους στο αμάξι!

Δύο μωρά παιδιά είναι τα θύματα της υπερβολικής ζέστης που πλήττει το Ισραήλ αλλά κυρίως της ανευθυνότητας του πατέρα τους!

Τα αδελφάκια, μόλις 3 ετών και 18 μηνών άφησαν την τελευταία τους πνοή από την υπερβολική ζέστη, μέσα στο αυτοκίνητο όπου τα είχε αφήσει ο πατέρας τους για να πάει στη δουλειά του. Τα παιδιά βρέθηκαν αναίσθητα μέσα στο όχημα από κατοίκους του χωριού Αλ Σάγιεντ, κοντά στη Μπερ Σεβά, στην έρημο του Νεγκέβ.

Το περιστατικό συνέβη στο νότιο Ισραήλ. Κύμα καύσωνα πλήττει τη χώρα εδώ και αρκετές ημέρες και οι θερμοκρασίες που καταγράφονται κατά τη διάρκεια της ημέρας στη Νεγκέβ ξεπερνούν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τα δύο παιδιά πέθαναν πιθανότατα από αφυδάτωση, αφού έμειναν επί πολλές ώρες κλεισμένα μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο σχολείο, όπου διδάσκει ο πατέρας τους, ο οποίος τα είχε αφήσει μόνα τους για να πάει στη δουλειά του.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE