Στις κάλπες η Βρετανία για το Brexit ή Bremain

Στις κάλπες η Βρετανία για το Brexit ή Bremain

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Βρετανοί για να αποφασίσουν υπέρ του Brexit ή του Bremain, ενώ οριακό προβάδισμα στο Brexit έδωσαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Βρετανία δύο δημοσκοπήσεις, για να έρθουν τη νύχτα ακόμα δύο που έφεραν μπροστά την παραμονή στην ΕΕ, λίγες ώρες πριν αρχίσει το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Η δημοσκόπηση της Opinium φέρνει μπροστά την έξοδο από την ΕΕ με 45% έναντι 44%, την ώρα που η προηγούμενη έρευνα γνώμης της ίδιας εταιρείας την Κυριακή έδειχνε απόλυτη ισοπαλία 44%-44%.
 
Η εταιρεία TNS δίνει προβάδισμα στο Brexit με 43% έναντι 41% της παραμονής, με το ποσοστό των αναποφάσιστων στο 16%. Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοσκόπηση πριν από μία εβδομάδα το Brexit προηγείτο με επτά εκατοστιαίες μονάδες.
 
Ωστόσο, η YouGov έδειξε πως η παραμονή προηγείται με 51% έναντι 49% σε μια αντιστροφή των ποσοστών σε σχέση με την προηγούμενη σφυγμομέτρησή της, ενώ το προβάδισμα υπέρ της παραμονής είναι ακόμα μεγαλύτερο στη δημοσκόπηση της ComRes: 48%-42%, αυξημένο κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες.
 
Τα ποσοστά των αναποφάσιστων κυμαίνονται από 9% έως 16%.

Οι κάλπες ανοίγουν στις 7 τοπική ώρα, 9 Κύπρου.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE