ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: 47χρονος έκανε γυαλιά καρφιά αυτοκίνητο 20χρονης με μια τσάππα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: 47χρονος έκανε γυαλιά καρφιά αυτοκίνητο 20χρονης με μια τσάππα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εκτός εαυτού κάτοικος της περιοχής Αγλαντζιάς κατέστρεψε δύο αυτοκίνητα και τρομοκράτησε 20χρονες που βρίσκονταν σε σημείο στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Όλα ξεκίνησαν όταν τρείς φίλες, 21 και 22 ετών, αποφάσισαν να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής (17/6) σε σημείο κοντά στο νεκροταφείο στο Σκαλί Αγλαντζιάς. Το ξέγνοιαστο βράδι για τις τρείς φίλες μετατράπηκε σε ταινία τρόμου όταν στις 2 το πρωί ελλαδίτης κάτοικος της περιοχής έφθασε στο σημείο με απειλητικές διαθέσεις και με μία τσάππα στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσε η 21χρονη ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ο δράστης, έφθασε στο σημείο και αφού στάθμευσε ακριβώς πίσω από το όχημα της παραπονούμενης κατέβηκε κρατώντας στα χέρια του μία τσάππα και ξεκίνησε να χτυπάει με μανία το αυτοκίνητο της 21χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 21χρονη και οι φίλες της, ο 47χρονος έσπασε τον ανεμοθώρακα και τα πλαϊνά τζάμια του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα φώναζε «Φύετε τωρά που δαμέ!».

Οι παραπονούμενες απομακρύνθηκαν από το σημείο για να γλιτώσουν από το μένος του, ωστόσο όταν επέστρεψαν στο αυτοκίνητο τους ο δράστης συνέχισε να το χτυπά και να βρίζει. Μάλιστα στην προσπάθεια τους να διαφύγουν ο 47χρονος τους απέκοψε τον δρόμο με αποτέλεσμα να κτυπήσουν σε κιγκλίδωμα και ακολούθως στο όχημα του Ελλαδίτη. 

Αμέσως μετά το περιστατικό και αφού κατάφεραν να διαφύγουν οι παραπονούμενες μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβητού προχωρώντας σε καταγγελία. Μετά από έρευνες η αστυνομία εντόπισε τον δράστη και αφού καταγγέλθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για μετέπειτα κλήτευση του ενώπιον δικαστηρίου.

Δεν γλύτωσε ούτε διπλανό αυτοκίνητο

Από την μανία του 40χρονου δεν κατάφερε να γλυτώσει ούτε παραπλήσιο αυτοκίνητο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Μάλιστα ο δράστης τους έκοψε και το κλειδί του αυτοκινήτου για να μην μπορούν να φύγουν ενώ κατέστρεψε εντελώς το όχημα. 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμός αισθητός στην Κύπρο - Ταρακούνησε την Πάφο

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε υποθαλάσσια περιοχή, βορειοανατολικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top