ΠΑΦΟΣ: 28χρονη ύποπτη για σωρεία διαρρήξεων - Προδόθηκε από μόνη της!

ΠΑΦΟΣ: 28χρονη ύποπτη για σωρεία διαρρήξεων - Προδόθηκε από μόνη της!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης για περίοδο δύο ημερών εναντίον 28χρονης, η οποία θεωρείται από την Αστυνομία ύποπτη για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Η 28χρονη θεάθηκε να κινείται με το αυτοκίνητο της ύποπτα σε κατοικημένη περιοχή του χωριού Κισσόνεργας, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μετά από έλεγχο εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο της διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιοχή νωρίτερα είχε καταγγελθεί διάρρηξη κατοικίας.

Η 28χρονη αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ωστόσο εναντίον της εκδόθηκε διήμερο διάταγμα κράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE