ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήλεψε ο νεαρός και «σάπισε» την φίλη του στο ξύλο – Της κτυπούσε το κεφάλι της στο τζαμί του αυτοκινήτου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ζήλεψε ο νεαρός και «σάπισε» την φίλη του στο ξύλο – Της κτυπούσε το κεφάλι της στο τζαμί του αυτοκινήτου

Τον απολυτού εφιάλτη έζησε το βραδύ του Σαββάτου (25/06), 21χρονη από τον φίλο της. Ο καβγάς με τον φίλο της, την έστειλε στο Νοσοκομείο.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 21χρονη νεαρή Ρωσίδα πως ο 18χρονος φίλος της, την κτύπησε άγρια με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, το βραδύ του Σαββάτου (25/06) οι δυο τους είχαν πάει για ποτό σε γνωστό μπαράκι της τουριστικής στη Λεμεσό. Κατά την αναχώρηση τους από το μπαρ, το ζευγάρι είχε έντονη συζήτηση η οποία όμως εξόργισε τον νεαρό με αποτέλεσμα να χαστουκίσει την φίλη του.

Μετά από την αναχώρηση τους από το σημείο και σύμφωνα με την 21χρονη, ο φίλος της σταμάτησε σε κάποιο σημείο το όχημα του και άρχισε να κτυπά το κεφάλι της κοπέλας στο παράθυρο του συνοδηγού.

Η παραπονούμενη προσπάθησε να τον σταματήσει όμως αυτός συνέχισε να την κτυπά προκαλώντας της τραύμα στο μάτι. Λόγω της κατάστασης της, η νεαρή ζήτησε από τον φίλο της να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο, αντί αυτού όμως, ο 18χρονος την μετέφερε έξω από το σπίτι της.

Η νεαρή δεν αισθάνονταν καλά και ζητούσε επίμονα από τον νεαρό να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τότε ο νεαρός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τραβάει την κοπέλα να βγει έξω από το όχημα του. Η 21χρονη έφερε αντίσταση με αποτέλεσμα ο 18χρονος να της κλείσει δυνατά την πόρτα του συνοδηγού και να της κτυπήσει στο πόδι και το χέρι.

Μετά από όλο αυτό το κακό, ο 18χρονος άνοιξε και πάλι την πόρτα, τράβηξε με όλη του την δύναμη την κοπέλα, με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί στο δρόμο και ο ίδιος να φεύγει από το σημείο.

Η 21χρονη επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας όπου προέβη σε καταγγελία ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς έφερε σοβαρά τραύματα.

Εναντίον του 18χρονο Ρώσου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από την Αστυνομία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top