ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Αγίας Νάπας: Κινδυνεύει η ζωή του καταζητούμενου Burelli – Πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Φόνος Αγίας Νάπας: Κινδυνεύει η ζωή του καταζητούμενου Burelli – Πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχει η ζωή του καταζητούμενου για τον πολύκροτο φόνο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23/6 στην Αγία Νάπα και είχε ως θύματα τον γνωστό επιχειρηματία Φάνο Καλοψηδιώτη, τον λογία της ΚΥΠ Ηλία Χατζηευθυμίου, τη σύζυγο του Σκεύη και τον έναν εκ των δραστών.

Όπως σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» ο Αλβανός καταζητούμενος Aleks Burelli εάν συλληφθεί ενδέχεται να μιλήσει και να αποκαλύψει τους ηθικούς αυτουργούς. Ως εκ τούτου, η ζωή του βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο.

Ο ίδιος έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν αφού είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και καταδίωξη με πυροβολισμούς κατά της Αστυνομίας. Ο Mπουρέλι, καταδικάστηκε σε 14 χρόνια χρόνια κάθειρξη, αλλά η ποινή του μειώθηκε στο ελληνικό Εφετείο με αποτέλεσμα μετά από τρία χρόνια να αποφυλακιστεί.

Η Αστυνομία Κύπρου διεξάγει έρευνες ώστε να βρεθεί η σύνδεση του με τους Κύπριους ηθικούς αυτουργούς.

Διαβάστε επίσης:

Φόνος Αγίας Νάπας: Συγκλονιστική μαρτυρία - «Ο αδερφός μου έπεσε πάνω στα μωρά του Ηλία τζαι της Σκεύης τζαι εγλίτωσεν τα» - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top