Δεύτερη φωτιά στην Πάφο - Αυτή την φορά σε γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου

Δεύτερη φωτιά στην Πάφο - Αυτή την φορά σε γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου

Δεύτερη πυρκαγιά προκλήθηκε στην Πάφο μέσα σε λίγες ώρες και αυτή τη φορά σε Γραφείο του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία ξέσπασε στις 07:03 το πρωί.

Στην σκηνή έφτασαν δύο πυροσβεστικά οχήματα τα μέλη των οποίων με την χρήση αναπνευστικού συστήματος και τυλιχτήρα νερού κατέσβησαν τη φωτιά προτού αυτή επεκταθεί και στα υπόλοιπα γραφεία του Δημαρχείου Πάφου. 

Την σκηνή επισκέφτηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου ,ο υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου ενώ άρχισαν ήδη οι εντατικές έρευνες για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης της με πιο επικρατέστερο σενάριο αυτό της κακόβουλης ενέργειας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως ο δράστης αρχικά φέρεται να έσπασε παράθυρο στο πίσω μέρος του δημοτικού μεγάρου και να έριξε την εύφλεκτη ύλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE