ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. Δαμιανού προς Αγγελίδη: Γνωρίζω για διεφθαρμένους αστυνομικούς– Μην με αναγκάσετε να μιλήσω! – VIDEO

Α. Δαμιανού προς Αγγελίδη: Γνωρίζω για διεφθαρμένους αστυνομικούς– Μην με αναγκάσετε να μιλήσω! – VIDEO

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε ο Άριστος Δαμιανού προς τις Αρχές με αφορμή συζήτηση για την τριπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα.

Χείμαρρος ο Α. Δαμιανού στην εκπομπή «Μερα Μεσημερί» για την διαφθορά στην Αστυνομία, που είχε ως αποτέλεσμα την παρέμβαση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας και την εκ νέου «έκρηξη» του βουλευτή του ΑΚΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τοποθέτηση του Ανδρέα Αγγελίδη, Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, για ενέργειες προς πάταξη της διαφθοράς και για δημιουργία κριτήριων μεταθέσεων αστυνομικών, ο Άριστος Δαμιανού μίλησε για καπετανάτα στην Αστυνομία, και παρακάλεσε τον κ. Αγγελίδη να μην τον διαψεύσει.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλετε να τους “σηκώσετε” και δεν σας αφήνουν κάποιοι άλλοι. Μην προσπαθείτε να με διαψεύσετε επειδή θα σας πω για τη Λεμεσό», τόνισε με έντονο τρόπο στον Εκπρ. Τύπου της Αστυνομίας ο βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Τότε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, απάντησε στον βουλευτή του ΑΚΕΛ πως υπάρχει βούληση και αποφασιστικότητα της ηγεσίας για πάταξη της διαφθοράς. Τόνισε, πως υπάρχουν κριτήρια εναλλαξιμότητας για θέσεις «κλειδιά» μετά από οδηγίες του ίδιου του Αρχηγού, αλλά και ψυχομετρικές εξετάσεις για όσους θα ενταχθούν στο δυναμικό της Αστυνομίας Κύπρου. 

Δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top