ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Φ. Καλοψιδιώτη – Ποιοι ήθελαν νεκρό τον γιο της - VIDEO

Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Φ. Καλοψιδιώτη – Ποιοι ήθελαν νεκρό τον γιο της - VIDEO

«Κάποιοι “ετρώαν τα” τζιαί εσχιεπάζαν καταστάσεις»

Η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη και σύζυγος του Γιάννου Καλοψιδιώτη που δολοφονήθηκε το 2014 μίλησε στον Π. Δημόπουλο για όλα όσα προηγήθηκαν του φονικού της 23ης Ιουνίου στην Αγία Νάπα. 

Στην συνέντευξη της αποκάλυψε ότι λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του, ο Φάνος Καλοψιδιώτης, διαπίστωσε ότι επαρακολουθείτο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από Ελληνοκύπριους. Όπως αναφέρει η μητέρα του, η αστυνομία άφησε τον γιο της χωρίς προστασία, αφού λίγο καιρό πριν συνέλαβαν άτομα της φρουράς του.

«Οι αντιζηλίες σκότωσαν τον γιο μου», ανέφερε η μητέρα του, ενώ ταυτόχρονα συνδέει το πενταπλό του 2011 και την δολοφονία του συζύγου της το 2014 με την δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη την περασμένη Πέμπτη της 23η Ιουνίου. 

«Πιστεύω πως είναι τα ίδια άτομα που διέταξαν τις δολοφονίες και η αστυνομία έδωσε τα ονόματα στον άντρα μου για το ποιοι είναι», αποκάλυψε η κ. Κούλα.  

«Η αστυνομία δεν ήθελε τον γιό μου επειδή φώναζε εναντίον των αστυνομικών που τα ετρώαν τζιαι εσχιεπάζαν καταστάσεις. Τούτο είναι το παράπονο μου. Δεν μας επροστάτευσε», τόνισε η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, ενώ την ίδια ώρα ανέφερε ότι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί αλλά σίγουρα υπάρχουν διεφθαρμένοι. 

«Φταίει η αστυνομία που δεν τον προστάτευσε μετά το πενταπλό. Είχε ζητήσει άδεια οπλοφορίας αλλά δεν του δόθηκε. Την ευθύνη ποιος την φέρει;», ανέφερε, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ότι πρέπει να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί και όχι απλά οι εγκληματίες που σκότωσαν τον Φ. Καλοψιδιώτη. 

Αναφορικά με το θέμα των αστυνομικών που βρέθηκαν μαζί του στο σημείο, η μητέρα του Φ. Καλοψιδιώτη δήλωσε πως ο πληγωμένος αστυνομικός είναι κουμπάρος τους, ενώ για τον νεκρό αστυνομικό της ΚΥΠ δηλώνει ότι δεν τον γνωρίζει. 

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη:  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top