Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Περιέγραψε τον εαυτό της ως ένα ανυπόφορο, παχουλό, κοντοκουρεμένο παιδί. Τη βλέπουμε στην φωτογραφία και πράγματι η όμορφη Ελπίδα Ιακωβίδου που βλέπουμε στην κρατική τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με αυτό το χαριτωμένο κοριτσάκι με το a la garcon κούρεμα.
Όπως δήλωσε γελώντας σε συνέντευξή της η Ελπίδα στο περιοδικό Down Town μια φίλη της, σοφή και πανέξυπνη φαντάζομαι, αντικρίζοντας τις παιδικές φωτογραφίες της παρουσιάστριας του ΡΙΚ σχολίασε: «Ευτυχώς που ισχύει η λαϊκή ρήση, άσχημο μωρό στην κούνια, όμορφο στη γειτονιά».
Φυσικά από το δημοτικό και μετά η εικόνα της άλλαξε ριζικά και μπορεί όπως είπε να μην ήταν η ομορφότερη της τάξης, αλλά εν έτει 2016 είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες της κυπριακής showbiz.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




