ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικές δηλώσεις Σ. Βέργα: «Στις κεντρικές φυλακές βρήκα τον εαυτό μου – Μετάνιωσα για όλα»!

Αποκλειστικές δηλώσεις Σ. Βέργα: «Στις κεντρικές φυλακές βρήκα τον εαυτό μου – Μετάνιωσα για όλα»!

Αποκλειστικά στο ThemaOnline, μίλησε ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα εκτίει ποινή φυλάκισης έξι ετών στις Κεντρικές Φύλακες για το σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως μας ανάφερε για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στα σπιτάκια της ΜΜΑΔ. «Στις Κεντρικές Φυλακές βρήκα τον εαυτό μου, μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα, ώστε να μην πέσεις σε κατάθλιψη».

Ο Σάββας Βέργας δήλωσε μετανιωμένος για όλα αυτά που έκανε.

Παράλληλα εκφράζει πικρία για το γεγονός ότι είναι το μόνο πολιτικό πρόσωπο που έχει πληρώσει για το ΣΑΠΑ, ενώ εμπλέκονται και άλλα άτομα. Παρόλο που ο ίδιος βοήθησε στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Έχω καταλάβει το λάθος μου και όταν βγω απ ΄δω θα πω στα παιδιά μου ότι αν βρουν έστω και μια πέννα στο δρόμο να την παραδώσουν.»

Σε ερώτηση μας αν κάποιοι τον παρέσυραν και πήρε τα χρήματα από το ΣΑΠΑ, ο ίδιος μας επισήμανε: «Δεν σας κρύβω πως παρασύρθηκα και βούτηξα στον βούρκο».

Ερωτηθείς που πήγαν τα χρήματα εκτός από τους λογαριασμούς του, ανέφερε: «Αρχικά οι μίζες πήγαιναν στα κόμματα, μετά τα έπαιρνα και εγώ. Ήταν μια κατάσταση καλά οργανωμένη από προηγουμένως, δεν ήταν κάτι που ξεκίνησα εγώ, αυτό ήταν το σύστημα και μπήκα μέσα».

«Μετανιώνω πολύ για όλα όσα έκανα, γιατί πιστέψτε με, μια μέρα στη φυλακή είναι πολύ διαφορετική. Όταν κλείνει η πόρτα το βράδυ εκεί σου έρχονται όλα στο μυαλό».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top