ΠΑΡΑ-THEMA

ΘΟΙ Λακατάμιας: Γιατί θέλουν να αγωνίζονται Παρασκευή στις 19:00 για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας;

ΘΟΙ Λακατάμιας: Γιατί θέλουν να αγωνίζονται Παρασκευή στις 19:00 για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας;

Ανακοίνωση (η οποία δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας) εξέδωσε το ΘΟΙ Λακατάμιας αναφορικά με το αίτημα τους να αγωνίζονται για τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Παρασκευή αντί για Σαββατοκύριακο που ορίζονται τα παιχνίδια

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται έχει παρατηρηθεί ότι με αυτή την τακτική που εφαρμόστηκε και την περασμένη χρονιά όλο και περισσότεροι θεατές παρακολούθησαν τα παιχνίδια

Διαβάστε αναλυτικά

Για την καλύτερη αξιοποίηση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, στις οποίες θα αγωνίζονται οι ομάδες ανδρών του ΘΟΙ και του Ηρακλή, καθώς και οι αντίστοιχες ομάδες U21 των δυο σωματείων, καθώς και για να δώσουμε την ευκαιρία σε φιλάθλους να παρακολουθούν τους αγώνες μας (αφού Σάββατο και Κυριακή στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας υπάρχουν αρκετοί αγώνες), ζητήσαμε από την ΚΟΠ όπως οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας διεξάγονται ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00.

Η ΚΟΠ με τη σειρά της ζήτησε από τα σωματεία Β Κατηγορίας να απαντήσουν κατά πόσο αποδέχονται ή όχι το αίτημά μας.

Εννέα σωματεία έχουν τοποθετηθεί θετικά στο αίτημά μας και ως εκ τούτου οι εντός έδρας αγώνες μας με ΑΣΙΛ, με Εθνικό Άσσιας, με Πάφο FC, με ΠΑΕΕΚ, με Ολυμπιακό, με Ακρίτα Χλώρακας, με Αγία Νάπα, με ΕΝ Παρεκκλησιάς, και με ΕΝ Παραλιμνίου θα γίνουν Παρασκευή απόγευμα στις 19:00.

Οι αγώνες μας με Αλκή Ορόκλινη, Ομόνοια Αραδίππου, Οθέλλο Αθηαίνου και ΕΝΑΔ θα διεξαχθούν ημέρα Σάββατο, που θα είναι η κύρια ημέρα διεξαγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, αφού τα σωματεία αυτά είτε απάντησαν αρνητικά στο αίτημά μας είτε δεν τοποθετήθηκαν.

Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά μας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα σωματεία των Επαρχιών Πάφου και Αμμοχώστου που παρόλη τη μεγαλύτερη απόσταση από τη Λευκωσία εντούτοις απάντησαν θετικά στο αίτημα μας.

Τέλος, έχουμε πληροφορηθεί ότι και η Ε.Ν Παραλιμνίου υπέβαλε αίτημα για διεξαγωγή των αγώνων της ημέρα Παρασκευή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι σε μια μικρή γεωγραφικά περιοχή θα αγωνίζονται τρεις ομάδες, η Αναγέννηση Δερύνειας στην Α Κατηγορία και στο ίδιο γήπεδο με την Ε.Ν. Παραλιμνίου, καθώς και η Αγία Νάπα σε γειτονικό γήπεδο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη θα απαντήσουμε θετικά στο αίτημα της Ένωσης. Καλούμε επίσης και τα υπόλοιπα σωματεία, είτε απάντησαν θετικά είτε απάντησαν αρνητικά στο δικό μας αίτημα, όπως δώσουν θετική απάντηση στο αίτημα της Ε.Ν. Παραλιμνίου, γιατί, εκτός των άλλων, οι αγώνες της Β Κατηγορίας έχει αποδειχθεί μέσα από τη δική μας εμπειρία, ότι συγκεντρώνουν μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων όταν διεξάγονται σε διαφορετική μέρα από τους αγώνες της Α Κατηγορίας

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top