Τουρκία: Στοιβάζουν γυμνούς τους πραξικοπηματίες στρατιώτες!

Τουρκία: Στοιβάζουν γυμνούς τους πραξικοπηματίες στρατιώτες!

Μπορεί οι ίδιοι να υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι συμμετείχαν σε στρατιωτική άσκηση, ωστόσο, η τουρκική κυβέρνηση φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει υποδειγματικά τους στρατιώτες που συμμετείχαν στην χθεσινοβραδινή απόπειρα πραξικοπήματος.


Οι εικόνες που φτάνουν τις τελευταίες ώρες από την Τουρκιά σοκάρουν, αφού οι πολίτες δεν δίστασαν να εκφράσουν την οργή τους για το πραξικόπημα με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο, ξυλοκοπώντας, εξευτελίζοντας και σκοτώνοντας ακόμη και κάποιους στρατιώτες.

Δεκάδες στρατιώτες έχουν μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στην πόλη Σιρνάκ της Τουρκίας και όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοσιογράφος των «Times» Χάνα Λουσίντα Σμιθ, είναι γυμνοί και στοιβαγμένοι μέσα σε έναν μεγάλο χώρο.



Η δημοσιογράφος «ανέβασε» αρχικά την φωτογραφία στο Twitter αναφέροντας ότι τραβήχτηκε σε δικαστική αίθουσα στο  Μπακιρκόι, όμως, λίγη ώρα αργότερα διόρθωσε την πληροφορία που έδωσε, γράφοντας πως οι στρατιώτες βρίσκονται στο Σιρνάκ.

Πηγη: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.