ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού – Απειλούσε ιδιοκτήτη καφετέριας για ροζ βίντεο ο 40χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεψε ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού – Απειλούσε ιδιοκτήτη καφετέριας για ροζ βίντεο ο 40χρονος

Τα έκανε όλα ο 40χρονος, έκλεψε ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, ενώ σε άλλη περίπτωση απειλούσε ιδιοκτήτη καφετέριας.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (18/07), 40χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών ο όποιος παραδέχθηκε δυο υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο, συνολικού πόσου 2,600 χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 40χρονος απέσπασε το ποσό των 2,600 που αποτελούσε έσοδο σχετικά με διαφημίσεις δυο κυπριακών εταιρειών που θα προβάλλονται στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σε δύο από τις υποθέσεις ο παραπονούμενος ήταν ο ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού στην Αγγλία. Στην μια υπόθεση ο κατηγορούμενος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη ενώ σε άλλη περίπτωση όταν ο τελευταίος βρισκόταν σε καφετερία της Λευκωσίας, ο 40χρονος του άρπαξε το κινητό και έφυγε. Στην συνέχεια αφού πήρε το κινητό το έριξε στο έδαφος και το έσπασε.

Σε άλλη περίπτωση ο 40χρονος είχε κλέψει το πορτοφόλι του επιχειρηματία με το ποσό των 1,600 ευρώ , ενώ χρησιμοποίησε και την πιστωτική του κάρτα σε πρατήριο βενζίνης.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, από το μένος του 40χρονου δεν ξέφυγε ούτε ο αδελφός του, τον οποίο κτύπησε.

Μάλιστα σε άλλη περίπτωση είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο ιδιοκτήτη καφετέριας ,μέσω του οποίου απειλούσε γυναίκα με θάνατο. Παράλληλα, απειλούσε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας πως είχε στα χέρια του βίντεο που  παρουσίαζε την γυναίκα του με όργια και πως θα το ανέβαζε στο διαδίκτυο. 

Με όλα αυτά το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τον 40χρονο να παραδέχεται δυο υπόθεσης κλοπής.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top