Πυρκαγιά μεταξύ Ζυγίου και Χοιροκοιτίας αντιμετώπισε η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά μεταξύ Ζυγίου και Χοιροκοιτίας αντιμετώπισε η Πυροσβεστική

Εντός μιας ώρας τέθηκε χθες υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μεταξύ των χωριών Ζύγι και Χοιροκοιτία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρεται την Δευτέρα 18/7 στις «15.10 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, μεταξύ των χωριών Ζύγι και Χοιροκοιτία».

«Ανταποκρίθηκαν 5 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου και η ώρα 16.15 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκτασης περίπου 1 εκταρίου», προστίθεται.

Σημειώνεται παράλληλα ότι για την κατάσβεση επιχείρησαν και 1 όχημα από το Ταμείο Θήρας καθώς και από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σφαίρες στο κεφάλι του Δημοσθένους – Τι κατέδειξε η νεκροτομή - Καπέλο και κάλυκες «κλειδιά» για τους δράστες

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE