Πυρκαγιά μεταξύ Ζυγίου και Χοιροκοιτίας αντιμετώπισε η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά μεταξύ Ζυγίου και Χοιροκοιτίας αντιμετώπισε η Πυροσβεστική

Εντός μιας ώρας τέθηκε χθες υπό έλεγχο πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μεταξύ των χωριών Ζύγι και Χοιροκοιτία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρεται την Δευτέρα 18/7 στις «15.10 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, μεταξύ των χωριών Ζύγι και Χοιροκοιτία».

«Ανταποκρίθηκαν 5 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό της ΕΜΑΚ στην Κοφίνου και η ώρα 16.15 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έκτασης περίπου 1 εκταρίου», προστίθεται.

Σημειώνεται παράλληλα ότι για την κατάσβεση επιχείρησαν και 1 όχημα από το Ταμείο Θήρας καθώς και από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE