ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρήστος Ρότσας για Κύπριους: «Ξάπλα - φραπέ και χαβαλέ»

Χρήστος Ρότσας για Κύπριους: «Ξάπλα - φραπέ και χαβαλέ»

Επέστρεψε δριμύτερος με νέα ανάρτηση ο Χρήστος Ρότσας, πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όταν εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσαμε να αιχμαλωτίσουμε τούρκους στρατιώτες το βράδυ του πραξικοπήματος.

Διαβάστε επίσης: Χαμός από τις δηλώσεις πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ: Έπρεπε το βράδυ του πραξικοπήματος να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα

Ειρωνικό; Αληθοφανές; Σωστό ή λάθος; Ο καθένας μπορεί να εκλάβει όπως θέλει τη νέα ανάρτηση του Χρήστου Ρότσα που απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν για τις απόψεις του. Ωστόσο, τα όσα λέει, ειρωνικά ή όχι, είναι αυτά που ζούμε και βλέπουμε να γίνονται εδώ και χρόνια στην Κύπρο.

Διαβάστε αυτούσια τα όσα γράφει:

Μα τι πάθατε όλοι;! Δεν μιλούσα για την Κύπρο ! Για μια φανταστική άλλη χώρα μιλούσα. Αυτοί αποφάσισαν οτι θα εργαζόντουςαν νυκτα - μερα όσο χρόνο και αν χρειαςθει να ελευθερώσουν την Πατρίδα τους . Για άλλους μιλούσα οχι για μας!

Ξέρουν αυτοί την αξία της ελευθερίας και μας κοροϊδεύουν ;! Εμεις όλη μερα την συζητούμε στα καφε και τα πανεπιστήμια για 40 τοσα έτη και δεν ξέρουμε ;!Μόνο τρελοί ετοιμάζονται τοσα χρόνια για να διώξουν με ολες τις συνέπειες τους αφεντάδες τους . Ενώ αν τους συνήθιζαν δεν θα είχαν ανάγκη να τους διώξουν . Κατάλαβες! Αλλα τι ξέρουν αυτοί ; Κανουν επιστρατεύσεις αντί συνάξεις οι ανόητοι . Πανε στο στρατό αντί στα καφε οι χωριάτες . Προτιμούν τις αςκηςεις απο την ξάπλα , φραπέ και χαβαλέ . Το λένε και πανεπιςτημιακοι . Αλλα αυτοί Αγγραματοι τι ξέρουν; Εμεις μπήκαμε στην Ευρώπη ετςι αλλοι να αγωνισθούν για μας . Ατσίδες ε;!

Γιαυτο κύριες και κύριοι πρόκειται περί μέγα παρεξηγήσεως . Δεν μιλούσα για να την Κύπρο ! Γιαυτο συνεχίστε αυτο που κάνετε 42 τοσα χρόνια και που ξέρετε καλητερα απο τον καθένα που οδηγεί , 40 τοσα χρόνια το κάνουμε: ΞΑΠΛΑ - ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ και ...οσπου παει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top