ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με την εξαφάνιση οικογένειας Κυπρίων στην Ελλάδα! Άφαντοι από το Σάββατο 16/7 πατέρας και κόρη

Μυστήριο με την εξαφάνιση οικογένειας Κυπρίων στην Ελλάδα! Άφαντοι από το Σάββατο 16/7 πατέρας και κόρη

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός 68χρονου πατέρα και της 44χρονης κόρης του, που παραθέριζαν στην περιοχή των Δουνεΐκων (ένα χωριό μεταξύ Πύργου Ηλείας και Αμαλιάδας) και έχουν να δώσουν σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου 16/7.

Σύμφωνα με τη συνάδελφο Μαρία Καραμπάτση (patrinews.gr) οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας χτενίζουν την περιοχή τα τελευταία εικοσιτετράωρα, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα. Η σύζυγος και μητέρα των δυο, φοβάται πλέον για τα χειρότερα και έχει εναποθέσεις τις ελπίδες της στην Αστυνομία ώστε να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα

Πρόκειται για τον 68χρονο Κωνσταντίνο Λοϊζίδη, ο οποίος έχει κανονικό ύψος, γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια και την 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου, η οποία έχει καστανά μάτια και αυτό το διάστημα έχει βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Ποιοι είναι οι δυο αγνοούμενοι

Η  τριμελής οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει μόνιμα στο Ίλιον (Αττική) και είχαν μεταβεί στην Ηλεία για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου.

Στην Ηλεία φθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν δωμάτια στη θέση ‘Γούβες’, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Όπως ανέφερε στις αστυνομικές αρχές η σύζυγος και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου, η οποία μίλησε και στην εφημερίδα ‘Πατρίς’, την Παρασκευή ο σύζυγός της γέμισε με τα πράγματά τους το αυτοκίνητό τους, μάρκας Hyundai  χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884, καθώς την Κυριακή επρόκειτο να φύγουν από την Ηλεία.

Χάθηκαν μετά τον Εσπερινό

agiamarina

Η 44χρονη κόρη εξέφρασε στον πατέρα της την επιθυμία να μεταβούν το Σάββατο 16/7 στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην παραλία των Δουνέικων, καθώς είχε εσπερινό λόγω και της εορτής της Αγίας και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους

Σύμφωνα και με τη μαρτυρία των άλλων παραθεριστών, γύρω στις 9 το βράδυ που τελείωσε ο Εσπερινός, πατέρας και κόρη αναχώρησαν με το αυτοκίνητό τους από την εκκλησία, ωστόσο δεν έστριψαν στο δρόμο που οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά συνέχισαν ευθεία για τα Δουνέικα και έκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν…

Έψαξαν παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα

exafanisi-1

«Από την ώρα που έφυγαν από την εκκλησία δεν τους ξαναείδε κανείς. Δεν έχουν κινητά τηλέφωνα για να επικοινωνήσουμε μαζί τους και αρχίσαμε να ψάχνουμε παντού με τον αδελφό και τη νύφη μου. Ψάξαμε όλη την περιοχή, πήγαμε στην Αμαλιάδα στο Νοσοκομείο, πήγαμε στο Νοσοκομείο Πύργου, πήγαμε τα Νοσοκομεία της Πάτρας, αλλά τίποτα. Στη συνέχεια ενημερώσαμε και την Ασφάλεια στην Αμαλιάδα και άρχισαν να ψάχνουν και οι αστυνομικοί και την Κυριακή δηλώσαμε και επίσημα την εξαφάνισή τους» ανέφερε η κα Λοϊζίδου, η οποία φοβάται πλέον για τα χειρότερα.

«Πιστεύω ότι έχουν πάθει κάτι κακό. Λέω μόνο μήπως έχουν πάει σε κανένα μοναστήρι, γιατί δεν κρατούσαν χρήματα μαζί τους και το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πουθενά. Όταν έφυγαν από εδώ ήταν όλα εντάξει, ήμασταν ευχαριστημένοι από τις διακοπές. Δεν είχαν δείξει κάτι» θα πει η γυναίκα που δεν κρύβει την αγωνία της και καλεί όποιον έχει δει κάτι να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές στο Ίλιον και έχει γίνει έλεγχος στο σπίτι της οικογένειας εκεί, χωρίς αποτέλεσμα. Οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία έχουν ‘χτενίσει’ ολόκληρη την περιοχή και συνεχίζουν τις έρευνες, όμως, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (18/07) ήταν άκαρπες.

Η ανησυχία είναι μεγάλη, ενώ είναι το δεύτερο «κτύπημα» για την οικογένεια, αφού πριν μερικά χρόνια είχαν χάσει το δεύτερο παιδί τους σε τροχαίο δυστύχημα και το σοκ ήταν μεγάλο για όλους.

Σύμφωνα με την μητέρα, ο σύζυγος και η κόρη της δεν είχαν χρήματα μαζί τους, μόνο το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο βενζίνη, δεν έχουν συγγενείς στην Πελοπόννησο, κατά συνέπεια δεν μπορεί να φανταστεί πού μπορεί να βρίσκονται.

Η κόρη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής και το γεγονός ότι δεν έχει λάβει τα φάρμακά της από το Σάββατο, αυτό σημαίνει επιδείνωση της κατάστασής της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top