ΠΑΦΟΣ: «Όχι που θα τους ξέφευγε»! Ένας απλός έλεγχος αλκοόλης τον έστειλε στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: «Όχι που θα τους ξέφευγε»! Ένας απλός έλεγχος αλκοόλης τον έστειλε στα κρατητήρια

Ένας απλός έλεγχος αλκοόλης στέρησε την ελευθερία σε 59χρονο.

Γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα το πρωι της Δευτέρας (25/07) ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου διενεργούσαν έλεγχο αλκοόλης στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος για έλεγχο.

Ακολούθως, ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 50μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το Νόμο, όριο, ενώ οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας για τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Στη συνέχεια, από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω πρόσωπο, διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα έγγραφα που είχε παρουσιάσει ήταν πλαστά, ενώ επρόκειτο για απαγορευμένο μετανάστη.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE