ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντου» της Αστυνομίας σε εγκαταλειμμένο σπίτι - Εξπέρ του είδους ο 40χρονος συλληφθέντας!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Ντου» της Αστυνομίας σε εγκαταλειμμένο σπίτι - Εξπέρ του είδους ο 40χρονος συλληφθέντας!

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας διενεργείται από το πρωί της Τετάρτης 27/7 σε οικία στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορία που εξασφάλισαν διεξήγαγαν έρευνα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Λευκωσία, εντοπίζοντας 5 χιλιάδες είδη μαϊμού προϊόντα γνωστής επωνυμίας, μεγάλης αξίας. 

Η Αστυνομία προσχώρησε στην σύλληψη 40χρονου που μπλέκεται με την υπόθεση και αναμένεται να παρουσιαστεί την Πέμπτη 28/7 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. 

Επίσης μετά από έρευνα σε κοντινό σημείο από το σπίτι εντοπίστηκε αυτοκίνητο βαν ιδιοκτησίας του 40χρονου, γεμάτο υποδήματα και είδη ρουχισμού μαϊμού.

 

Η έρευνα συνεχίζεται από τα μέλη του γραφείου Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής ιδιοκτησίας σε συνεργασία με τις τελωνειακές αρχές. 


*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE