ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Το Pokemon Go τους οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή όμως έμειναν έκπληκτοι με αυτό που τελικά αντίκρισαν

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Το Pokemon Go τους οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή όμως έμειναν έκπληκτοι με αυτό που τελικά αντίκρισαν

Για τα καλά μπήκε στη ζωή των Κύπριων το παιγνίδι που έχει προκαλέσει κυριολεκτικά πανικό σε ολόκληρη την υφήλιο, χωρίς όμως να λείπουν τα ευτράπελα ή ακόμη και τα ατυχήματα.

Μιλούμε, βέβαια, για το Pokemon Go, του οποίου η «κακή» χρήση προβληματίζει την Αστυνομία. Κι αυτό γιατί η χρήση του γίνεται σε μεγάλο βαθμό εντός των οχημάτων με αποτέλεσμα να γίνεται παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να θέτουν οι οδηγοί τους εαυτούς τους αλλά και τους γύρω τους σε κίνδυνο.

Το περασμένο Σάββατο 23/7, δυο «κυνηγοί» pokemon βγήκαν στους δρόμους του Πρωταρά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Περνέρα με το αυτοκίνητο τους.

Ακολούθως στάθμευσαν για να μετακινηθούν με τα πόδια σε παρακείμενο χωράφι όπου σύμφωνα με τον χάρτη του παιγνιδιού εκεί υπήρχαν Pokemons.

Προχωρώντας οι δυο νεαροί αντί για pokemons αντίκρισαν κάτι μάλλον απρόσμενο. Ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο άλλα πρόσωπα, είχε πέσει μέσα σε χαράδρα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Τα δυο άτομα που βρίσκονταν εντός του οχήματος, είδαν με χαρά τους δυο κυνηγούς pokemon να πλησιάζουν. Έτσι και οι τέσσερις κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το όχημα χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν οποιαδήποτε άλλα παρατράγουδα ή τραυματισμοί.

Αν και δεν γνωρίζουμε πώς οι εν λόγω οδηγοί εγκλωβίστηκαν στη χαράδρα εντούτοις φαντάζει πολύ πιθανό σενάριο να κυνηγούσαν κι αυτοί pokemon…

Ως εκ τούτου καλό θα ήταν οι «κυνηγοί» να έχουν το νου τους καθώς ένα παιχνίδι μπορεί καμιά φορά να επιφέρει δυσάρεστες εξελίξεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι στο εξωτερικό έχουν ήδη σημειωθεί σοβαρά ατύχημα μέχρι και θάνατος που οφειλόταν στο εν λόγω παιχνίδι. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top