ΦΙΛΟΖΩΟΙ

ΠΑΦΟΣ: Σκύλος δεμένος σε ψυγείο κάτω από τον καυτό ήλιο! Εικόνα ντροπής που εξοργίζει

ΠΑΦΟΣ:  Σκύλος δεμένος σε ψυγείο κάτω από τον καυτό ήλιο! Εικόνα ντροπής που εξοργίζει

Σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου για πολλούς. Για άλλους όμως φαίνεται πως δεν ισχύει το απόφθεγμα, αφού όπως καταγγέλλει το «Κόμμα για τα Ζώα» το συμπαθέστατο τετράποδο της φωτογραφίας είναι αφημένο σε άθλιες συνθήκες και δεμένο πάνω σε ένα ψυγείο σε συνθήκες καύσωνα.

Σίγουρα η εικόνα δεν τιμά κανένα, αφού τέτοια περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα από τους αρμοδίους, που στο τέλος όμως αδυνατούν να βρουν λύσεις και να οδηγήσουν τους υπαίτιους ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κόμματος:

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου εκφράζει  την ντροπή και την αγανάκτηση του όταν τουρίστες  μέσω μίας Φιλοζωικής Οργάνωσης  που εδρεύει στην Βρετανία έστειλαν  φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ένας σκύλος δεμένος επάνω σε ένα παλιό ψυγείο και κάτω από τον ήλιο των 40 βαθμών. 

Φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν πάρει τα μηνύματα οι συμπολίτες μας γιατί μόνο ανεγκέφαλους μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε όταν σκαρφίζονται τέτοιους είδους βάρβαρες λύσεις. Τα ζώα δεν είναι ούτε έπιπλα, ούτε παιχνίδια αλλά και ούτε μιας χρήσης αντικείμενα, αλλά είναι ζωές και σαν τέτοιες πρέπει να της σεβόμαστε.

Στην Κάτω Πάφο και στην περιοχή ‘Τάφοι των Βασιλέων’ είναι αυτή η περίπτωση κακομεταχείρισης αυτού του ζώου, και σίγουρα δεν τιμά ούτε τους ‘Βασιλιάδες’ αλλά ούτε και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα δώσει συνέχεια και θα φροντίσει να βρεθούν αυτοί που είναι πίσω από αυτή την ιστορία και να τιμωρηθούν για την πράξη τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top