LIFESTYLE

Σύσσωμη η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ στα Καλλιστεία του Mega! Τρία στα τρία...

Σύσσωμη η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ στα Καλλιστεία του Mega! Τρία στα τρία...

Εργάζονται πυρετωδώς στον Αρχάγγελο για το talent show και φρόντισαν να εξασφαλίσουν τις πιο hot παρουσίες της κυπριακής showbiz...

Η λάμψη και η ομορφιά επιστρέφουν στο MEGA, αυτή τη χρονιά με γερές δόσεις γυναικείου lifestyle. Από που να ξεκινήσουμε... από την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου, σύζυγο του Νεκτάριου Αλεξάνδρου του ΑΠΟΕΛ, η οποία παραχώρησε τη θέση της στην κριτική επιτροπή στην Άντρεα Κυριάκου, αρραβωνιαστικιά του Γιώργου Μερκή, αμυντικός του ΑΠΟΕΛ.

Το γλυκό ήρθε κι έδεσε με την Μαρία Κορτζιά. Το κορίτσι του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται σύμφωνα με το tvonenews στο Green Room.

Ένα cast το οποίο αναμένουμε με ανυπομονησία να παρακολουθήσουμε, μιας και διαπιστώνουμε ότι αυτή τη χρονιά φρόντισαν να κάνουν τη διαφορά. Μεταξύ μας, στους φανατικούς των καλλιστείων αναμένεται να προστεθούν και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μιας και τα κορίτσια είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ομάδα της πρωτεύουσας. 

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κριτική επιτροπή θα προστεθεί η Υβόννη Μπόσνιακ, μοντέλο από την Κροατία, σύντροφος και μητέρα της κόρης του Αντώνη Ρέμου, η οποία ασχολείται με τον χώρο του modeling από τα 18 της χρόνια. Πήρε μέρος σε πολλές επιδείξεις, καμπάνιες και editorial μόδας. 

Κλασικά στην ομάδα παραμένει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πρώην πρωταθλητής body building και μοντέλο με διεθνή πορεία, που τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. 

Σταθερά ο Νικόλας Ιωαννίδης, ένας από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας και σε guest ρόλο θα εμφανίζεται ο Λάκης Γαβαλάς, συνεργάτης με τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών μόδας σε όλο τον κόσμο, στον χώρο του fashion business, αλλά και με τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μόδας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top