ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Πιττάτζης προς βουλευτή του ΑΚΕΛ: «Η Επαρχία Αμμοχώστου δεν έχει πλέον ούτε αρνιά, ούτε βελάζει»

Ανδρέας Πιττάτζης προς βουλευτή του ΑΚΕΛ: «Η Επαρχία Αμμοχώστου δεν έχει πλέον ούτε αρνιά, ούτε βελάζει»

Πυρά του γνωστού Αμμοχωστιανού δικηγόρου, Ανδρέα Πιττάτζης, εναντίον της βουλευτού του ΑΚΕΛ Σκεύης Κουκουμά σχετικά με το θέμα της μεταφοράς των γραφείων του Κτηματολογίου στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου.

Το θέμα της μεταφοράς των γραφείων του Κτηματολογίου Επαρχίας Αμμοχώστου που στεγάζονται στη Λάρνακα, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο μετά από ανάρτηση γνωστού Αμμοχωστιανού δικηγόρου, Ανδρέα Πιττάτζη, που εξαπολύει επίθεση κατά της βουλευτού του ΑΚΕΛ, Σκεύης Κουκουμά, αλλά και κατά παντός υπεύθυνου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, «η Επαρχία Αμμοχώστου δεν έχει πλέον ούτε αρνιά, ούτε βελάζει. Και εάν δεν συστρατευθείτε για να αποδώσετε τα δίκαια μιας ολόκληρης Επαρχίας, θα μας βρίσκετε κάθε μέρα όπου και εάν πηγαίνετε αντιμέτωπους σας», ενώ συμπληρώνει μεταξύ άλλων,

«είμαι Αμμοχωστιανός! Σημαία και πατρίδα μου τα ιερά ματωμένα τούτα χώματα. Η καπήλευση της Επαρχίας μας τέλειωσε! Καταλάβετέ το!».

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση:

Κυρία Κουκουμά,

Σχετικά με το ψεσινό σας δημοσίευμα και αφού δεν είστε εναντίον της μεταφοράς των υπηρεσιών θέλω να απαντήσετε δημόσια στα εξης ερωτήματα:

1. Την Παρασκευή που μας πέρασε, ήσασταν ή δεν ήσασταν για αρκετές ώρες στο γραφείο της υπεύθυνης του Κτηματολογίου στη Λάρνακα (2 μέρες δηλαδή πριν το χθεσινό δημοσίευμα).

2. Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι το κράτος πληρώνει 360.000 ετησίως για ενοικίαση 2000 τετραγωνικών στη Λάρνακα για στέγαση των υπηρεσιών αυτών, εκ των οποίων χρησιμοποιούνται μόνο τα 600 τετραγωνικά και τα υπόλοιπα είναι αχρησιμοποίητοι χώροι.

3. Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι εδώ και 2 μήνες τα σχέδια για το νέο κτίριο κρατούνται από το Κτηματολόγιο και δεν παραδίδονται εκει που πρέπει για να υλοποιηθεί η μεταφορά.

4. Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν υπάλληλοι που έχουν γραφεία 40τετραγωνικών στη Λάρνακα με ιδιωτικές τουαλέτες, γραφεία που ούτε Υπουργοί δεν τα έχουν;

5. Γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε ότι κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι έμεινε να αποταθούν στο Πάπα της Ρώμης για να μην μεταφερθούν στην Επαρχία αυτή.

Μην θεωρείτε ότι είτε δεν μαθαίνουμε είτε δεν ενημερωνόμαστε για τα όσα γίνονται εις βάρος μας σαν Επαρχία. Μην θεωρείτε ότι αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε για να δικαιωθεί μια ολόκληρη Επαρχία θα σταματήσει. Μην σκεφτείτε ότι έχουν κάποιοι απέναντί τους ηλίθιους ή και άσχετους. Για 42 χρόνια σιωπούσαμε. Υπομονετικά και καρτερικά περιμέναμε είτε την επιστροφή της Μητρόπολής μας Αμμόχωστο, είτε την απόδοση δικαιοσύνης. Κανένα από τα 2 δεν έγιναν. Σε αυτή την εισβολή κάποιοι έκαναν περιουσίες, γνωριμίες και διασυνδέσεις πάνω στις πλάτες της ακρωτηριασμένης Επαρχίας. Κάποιοι έκτισαν πολιτικές καριέρες σπέρνοντας λαϊκισμό και θερίζοντας ψήφους.

Η Επαρχία Αμμοχώστου δεν έχει πλέον ούτε αρνιά, ούτε βελάζει. Και εάν δεν συστρατευθείτε για να αποδώσετε τα δίκαια μιας ολόκληρης Επαρχίας, θα μας βρίσκετε κάθε μέρα όπου και εάν πηγαίνετε αντιμέτωπους σας. Διευκρινίζω, δεν είμαι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος, ούτε ακραίος, ούτε έχω είδωλα πάνω από το προσκέφαλό μου. Είμαι και Παραλιμνίτης και Δερυνειώτης, και Λιοπετρίτης και ούτε Αγιαναπίτης. Είμαι Αμμοχωστιανός! Σημαία και πατρίδα μου τα ιερά ματωμένα τούτα χώματα. Η καπήλευση της Επαρχίας μας τέλειωσε! Καταλάβετέ το!


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top