ΠΑΡΑ-THEMA

Απογοητευμένος και εξοργισμένος ο προπονητής της Rosenborg: «Η χειρότερη ήττα που δέχθηκα ποτέ μου» Συνέβησαν απίστευτα πράγματα ισχυρίζεται

Απογοητευμένος και εξοργισμένος ο προπονητής της Rosenborg: «Η χειρότερη ήττα που δέχθηκα ποτέ μου» Συνέβησαν απίστευτα πράγματα ισχυρίζεται

Έξι λεπτά μακριά από την πρόκριση βρέθηκε η ομάδα της Rosenborg στον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όμως η ομάδα της Λευκωσίας ήταν αυτή που στο τέλος χαμογέλασε και πήρε το «ροζ φύλλο» και την πρόκριση που θα φέρει στα ταμεία του περί τα 7 εκατομμύρια.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο κύριος Kåre Ingebrigtsen σε δηλώσεις του στην Νορβηγικη΄ιστοσελίδα aftenposten.no παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος και θυμωμένος από τον αποκλεισμό και ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε αφού η Κυπριακή ομάδα μέσα σε 5 λεπτά τους έριξε στο καναβάτσο.

Ο προπονητής λοιπόν της ομάδας από την Νορβηγία ανέφερε ότι «είναι η χειρότερη ήττα που δέχθηκα ποτέ μου, τόσο ως προπονητής, όσο και ως ποδοσφαιριστής»

Θέλοντας μάλιστα να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό και την ήττα επικαλέστηκε μέχρι και τα ball boys που σύμφωνα με τα λεγόμενα του επέδειξαν αντιαθλητική συμπεριφορά, αφού έριχναν μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπως δήλωσε.

Τα όσα αντίκρισε λέει στο ΓΣΠ δεν τα έχει δει σε κανένα γήπεδο της Νορβηγίας και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την έλλειψη Fair-Play από πλευράς των πρωταθλητών Κύπρου.

Εμείς τι να σχολιάσουμε, όλη η Ευρώπη είδε ότι πανάξια η ομάδα του ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση της στα play-off αφήνοντας τους Νορβηγούς να ψάχνουν φαντάσματα.

Διαβάστε επίσης: 

Προκλητικός ο προπονητής της Ρόσενμποργκ! «Ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ απείλησε ότι θα με σκοτώσει»

Tον κλαμούρισαν οι ΑΠΟΕΛιστες! Έφυγε με δάκρυα στα μάτια ο αρχηγός της Rosenborg

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top