ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα και τους τσάκωσαν σε ερωτικό τρίγωνο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα και τους τσάκωσαν σε ερωτικό τρίγωνο

Ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος (ΟΠΕ) σε συνεργασία με το γραφείο καταπολέμησης εμπορίας προσώπων έθεσαν διαμέρισμα στο κέντρο της Λευκωσίας υπό παρακολούθηση γύρω στις 19:00 το βράδυ, της Τετάρτης 3/8.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στο εν λόγω διαμέρισμα υπάρχουν εκδιδόμενες γυναίκες. Οι υπηρεσίες της Αστυνομίας περίμεναν πελάτη ο οποίος μπήκε στον υπό παρακολούθηση χώρο.

Ύστερα από μερικά λεπτά έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα για να εντοπίσουν έναν ενήλικα σε ερωτικές περιπτύξεις με δυο γυναίκες από την Κίνα.

Στη σκηνή βρέθηκε το ποσό των 345 ευρώ, χρησιμοποιημένα και αχρησιμοποίητα προφυλακτικά καθώς επίσης και ερωτικά βοηθήματα.

Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν στο γραφείο καταπολέμησης εμπορίας προσώπων για κατάθεση. Μια εκ των δυο ακολούθως οδηγήθηκε σε καταφύγιο θυμάτων ενώ καταζητείται και τρίτη γυναίκα που σχετίζεται με την όλη υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.